Krandistribution

Distributionskørsel med kran i hele Danmark

Krandistribution

Ved distributionskørsel med kran er du sikret din levering af mindre sendinger, som kan blandes med andre godstyper, fx sække, paller, byggematerialer, maskiner, træ, rør, døre/vinduer og meget mere – på rette sted til aftalt tid og pris.

Krandistribution udføres med kraner fra 19-28 tm. Mange opgaver stiller ofte særlige krav til transporten, afhængig af godsets størrelse, form eller tilgængelighed. Måske skal godset hentes ud fra snævre områder, eller hejses op og/eller ind i en bygning eller måske over hækken. Vi klarer det hele!

Vi planlægger ture dagligt i hele Danmark. Så uanset om dit gods fra eller til Odense, eller flyttes i andre dele af Danmark, så giver vi dig en fast pris på den enkelte tur – eller vi kan opbygge en fastprisaftale.

Kontakt vores disponenter, som lige nu er ved at planlægge morgendagens tur i tæt samarbejde med vores dygtige team af erfarne kranchauffører, og bestil din næste kranlevering.

Mere end bare transport

Som transportfirma kører vi ikke kun regulær distribution. Vi har en hel afdeling af kraner som bare venter på at køre for dig.

I er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, når det kommer til krandistribution.