Mobilkran

Til de komplicerede opgaver

Mobilkraner

Vi leverer kvalitetsløsninger på baggrund af vores mange års erfaring i branchen og vores grundige kranchauffører.

Har du brug for noget helt særligt, så kan vores mobilkran helt sikkert hjælpe dig. Kranen er både praktisk, men også utroligt stærk på samme tid, hvilket gør den til en uunværlig del af vognparken. Som en del af vores kranprogram har vi nemlig denne mobilkran fra Grove – en 100 tonner. Det betyder at den løfter 100 tons emner helt inde ved siden af kranen. I strakt arm når den 52 meter op og med flyjib på rækker den yderligere 17 meter. Så der er næsten ikke grænser for, hvad vores mobilkran kan klare.

Mobilkranen er 4-akslet og terrængående, alle fire aksler kan drejes så den kan køre sidelæns. Derfor er den utrolig praktisk og kommer nemt ind på plads. Vores mobilkran er nem at opstille og, er på grund af sin 360º funktion, manøvredygtig der hvor vores andre kraner ikke er.

Har du lyst til at vide mere om løft, der ikke helt kræver mobilkran, kan du læse om vores lastbilkraner lige her.

Vælg den rigtige løsning

første gang

Hos Poul Schou står vi altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning i, hvad det rette valg til din kranopgave er. Måske er mobilkranen løsningen for dig? Den er nem at opstille og løser de fleste hejseopgaver. Desuden har vi et stort udvalg af tilbehør der kan kobles til kranen, som gør os endnu mere effektive i forhold til at løse et hav af opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores kraner, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Mobilkranen er et fantastisk redskab til høje og tunge løft på meget lidt plads – lad os hjælpe dig med opgaven

Mobilkranen er stor, men kommer stadig ind de fleste steder, da den nemt drejer en omgang om sig selv.

Er du i tvivl om hvilken kran der passr til din opgave, så kan du kan også læse mere om vores lastbilkraner.