Om os

Kranfirma fra Odense

Kranfirma med beliggenhed i Odense

Der er stort set ikke den opgave vi ikke kan hjælpe dig med, og vi hjælper både private og erhvervskunder i hele Danmark. Hos Poul Schou har vi mange års erfaring med at køre både kranbiler og blokvogne. Vores vognpark er derfor spækket med kraner i mange forskellige størrelser, der er optimeret til mange forskellige opgaver. Så uanset som du skal have løftet noget til 6. sal, eller du skal have flyttet emner fra a-b, så kan vi hjælpe dig.

Som kranfirma tilbyder vi derfor alle former for løft med både lastbilkraner og mobilkran, og transport af alle typer med blokvogne. Er du i tvivl om, hvad din opgave kræver, så frygt ej. Vores disponenter er specialister og sidder altid klar til at hjælpe på telefonen, så de kan rådgive dig om din opgave. Vil du vide mere om vores blokvognstransport? Så kan du læse mere her.

Vælg den rigtige løsning

første gang

Hos Poul Schou står vi altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning i, hvad det rette valg til din kranopgave er. Måske er mobilkranen løsningen for dig? Den er nem at opstille og løser de fleste hejseopgaver. Desuden har vi et stort udvalg af tilbehør der kan kobles til kranen, som gør os endnu mere effektive i forhold til at løse et hav af opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores kraner, og hvordan vi kan hjælpe dig.