Lastbilkraner

Kraner i alle størrelser

Lastbilkraner

Vores lastbilkraner udfører tunge og mere komplicere løft i mange meters højde som f.eks. byggematerialer, byggeelementer, stålkonstruktioner, skure, tunge pavilloner eller sågar tunge både og tunge maskiner.

Vi har tilbehør til lastbilkran som mandskabskurv, glassug, åg og pallegaffel og det lidt mere specielle Gerenuk glassug.

Alt vores udstyr til lastbilkran bliver sikkerhedsgodkendt en gang om året, så vi kan sikre dig den bedste kvalitet og den højeste sikkerhedpå markedet. Vi tilbyder derfor alle former for løft med lastbilkran og mobilkran og transport af alle typer med blokvogn.

Vi tilbyder samlede løsninger med både kranbil og containere til f.eks. byggepladser. Da vores kraner kommer i alle størrelser, er der næsten ikke grænser for hvad vi kan håndtere. Du er velkommen til at kontakte en af vores disponenter for at høre mere om leje af kranbil.

Krantilbehør

Kurven bliver koblet på kranens krog og anvendes til at kunne arbejde sikkert i højden.

Andvendes på materialer med en glat overflade som f.eks. vinduer.

Bruges til at sprede stropper vi kan nå omkring brede emner uden at påføre skade.

Særligt god til de kreative opgaver da den løfter tunge emner med stor manøvredygtighed.

Suget kan løfte op til 500 kg. af de fleste byggematerialer og kan fjernstyres helt ud i yderste led, hvor det kan rotere og manipuleres meget præcist i alle retninger.

Et udvalg af vores lastbilkraner og opgaver de kan udføre

Forretningsbetingelser

Vi forsikrer op til 3 mio. kroner pr. løft. Du kan læse mere om vores betingelser her.

Fakturering af opgaver sker til listepriser, med mindre andet er aftalt. Oplyste priser er excl. moms. Der opkræves olietillæg, der reguleres hver måned, på alle transportopgaver. På fastpriser opkræves desuden et trængselstillæg på 5%.